Ondanks een degelijk financieel beleid waarbij op elke euro wordt gelet, is het voor het bestuur een uitdaging om onderaan de streep de inkomsten gelijk te hebben aan de uitgaven. Door terugloop van subsidies is het elk jaar weer puzzelen om activiteiten georganiseerd te krijgen.

Voor een meer stabiele financiële basis hoopt het bestuur onder andere te mogen rekenen op de steun van De Club van 50. Iedereen kan daar lid van worden door € 50 te doneren. U bent met uw bijdrage ook direct lid van de Oranjevereniging Wolfheze.

U kunt zich aanmelden voor De Club van 50 door een mail te sturen naar penningmeester Peter Jasperse: penningmeesterovwolfheze@gmail.com

of door gewoon € 50 over te maken op IBAN NL47RABO 0355009218, onder vermelding van uw naam en adres en uiteraard: “Club van 50”.